Nu är ju beslutet taget, jag ska sluta undervisa inom Yh, för jag är klar. Bara den här terminen kvar, och jag skall köra dem med bravur och flaggan i topp. Mest för min egen skull faktiskt. Men jag brukar ju mässa att mina studerande ska bli lite mer egoistiska av min kurs. För det som är bra för dem (på riktigt) gagnar som spin off oftast också andra.

Men att köra ända in i kaklet innebär också i just mitt fall att jag kommer att reta upp några på vägen, för mina kurser ska kännas. Alla ska jobba och bidra, för att det ska bli jättebra. Det är mitt jobb att piska och komma med morötter.

Men det här gänget…. de behöver inga piskor. Det är med sån glädje jag går upp halv fem och rullar iväg till Uppsala, sover en skvätt i bilen innan vi ses och kör järnet. Jag vill bara krama dem allihop!! De är bara åtta i klassen (två saknas för dagen), och de ger så mycket god energi. Lyllo dem som får anställa de här Mark & Vatteningenjörerna då de är klara! Klart att det är enklare att ha 100% av klassen med sig då de bara är sex till åtta studerande… för det finns såna små klasser. Och det är så fint att se hur studerande i såna små grupper blir tighta och god utbildning är det enda alternativet med sina två år på skolbänken.

Ni var som plåster på beslutet att sluta undervisa inom Yh, hatten av för er <3

Mera MarkU18 till branschen!!