Är efter Omtanke… Tillit. Men så är ju de två nära släktingar.

Den här gamla, men lagade genom bytt hårddisk efter en krasch använder jag inte mer än till då jag trakasserar mina studerande med jobbiga utbildningsfilmer. Lite tung dvd-spelare. Som kan komma till betydligt bättre nytta hos någon som ämnar ha den till mer än att visa film med.

Min synnerligen datakunnige kusin har hjälpt mig att säkerhetstömma den kvällen innan Blocketspekulanten kommer. Priset är som det brukar då jag bestämt mig för att sälja ngt, lågt. Och det har uppstått en kö av spekulanter.

Å när de är på plats så…. vill den så klart inte starta. Snubbarna vill ta med den och kunna lämna tillbaka den om deni nte funkar. Fullt begripligt så klart. Men inte intressant för mig då den funkade igår, och jag har en kö av spekulanter. Så jag vet att den funkar, bara ngn kunnig som måste sparka igång den.

När jag säger att jag jobbar med Hållbarhet, och att livet på det hela går ut på att skapa vinnare i ledet, och att jag inte kan sälja den med gott samvete om jag stod och ljög, så vill han ändå köpa den. Hade han hört av sig och sagt att den inte funkade utan en kunnigare hand… så hade jag sannolikt inte kunnat låta bli att swisha tillbaka de 15oo kronorna. Men det sa jag inte till honom. Den såldes i befitnligt skick.

Och dagen efter hörda han av sig och sa att de fått igång den. Vad var det jag sa, tänkte jag så klart 🙂

Det känns ändå bra att vi kunde både vara raka, OCH lita på varandra. Mer tillit oss människor emellan <3