Sopdagböcker är också en del av Resurs & Avfallshantering i mina Hållbarhetskurser. Ja, de studerande får jobba som bävrar. Och ibland får jag in så kreativa inlämningar att jag bara sitter och gör vågen över min latte och kardemummabulle -som jag dricker och äter då jag går igenom mina studerandes inlämningar-. Det här är Thomas H’s sopdagbok, och han kommer att bli en riktigt bra förvaltare, för han förvaltar helt tydligt sina hemuppgifter. Och sånt älskar man som utbildare.

När jag fick denna bildvariant -jodå, det var en massa text till också- och samtidigt visste att de studerande på den här skolan var missnöjda -alla skolor som inte har sortering idag, vilket är typ ALLA, får missnöjda studerande- med att det inte fanns ett enda sorteringskärl på skolan så köpte jag själv in de här till egen kostnad. Och tog ett allvarssnack med rektorn/VD’n om varumärkesvård.

De kostar 26 kr + moms per kärl. Skolan fick 20 stycken, för det är MITT varumärke och de studerande värda. Ja, klotet också för den delen.

Fler och bättre sorteringskärl till alla, och överallt 🙂