Jag hävdar som många andra att Framtiden är ett spännande ställe. Och när man är tjurig så kommer man (jag) släpande med den blöta sura filten att det var bättre förr. Samtidigt som att vi vet att det inte var det. Låt mig ge er några exempel: Männen i Sverige fick rösträtt 1918, och kvinnor 1921 (då föddes min mormor). 1965 förbjöds våldtäkt inom äktenskapet i Sverige. Barnaga förbjöds 1979, jag hade alltså varit i livet NIO år innan det blev förbjudet att slå sina barn i Sverige.

Men… allt i nu- och framtid är inte toppen. Ni får tycka vad ni vill, men det skiter jag i. Det ÄR inte lämpligt att sitta och ha egentid med barn, och köra upp en mobil i ansiktet, MELLAN sig och den egna avkomman. NEJ, NEJ, NEJ, det ÄR inte det.

Det här är mitt favvofik på söder i Stockholm, Omayma närmare bestämt. Såååå trevlig och fin personal. http://www.omayma.se
Jag sitter ofta här och jobbar, och det blöder i mitt hjärta då jag ser den här lilla tjejen sitta mitt emot sin avskärmade biologiskt givna ledsagare och förebild. Jag får helt enkelt ont i magen då jag tänker på vilka konsekvenserna blir av det här beteendet. Jag ser det överallt, precis överallt. Mina egna kompisar kan utan pardon ta upp mobilerna och försvinna iväg en stund då vi ”umgås”. Men för fan, det är en dator och telefon, använd den när du behöver, men du behöver också umgås med människor irl.

Å nu över till det härliga på samma fik. Så här fina kärlekskoppar latte får man här. Jo, omtanke är den mest grundläggande kärleken av alla.

Mer omtanke mellan människor, och till så många människor som möjligt. Kom ihåg att ömsesidigheten ger den största utdelningen. Vinna Vinna Vinna <3