och fabriken ligger på Sommarbovägen. Kocken är oavlönad (så klart inte Hållbart), men stressar av med matlagning, så det får gå på ett ut.

Det är inte så länge sen jag la ner det här med halvfabrikat, och inte köttet att förglömma…. Jag är ff inte vegetarian, men jag lagar nästan aldrig kött längre. Jag skulle vilja tacka Paul Svensson personligen för att ha väckt min lagamatlust. Jag hör till de där galet bortskämda människorna som vuxit upp på riktigt bra och många gånger ekologisk mat för att båda mina föräldrar är så duktiga och intresserade av matlagning. Eller… pappa var inte lika intresserad av matlagning då jag var liten, men han både kunde OCH lagade mat. Alla fick ju riktig mat på 70-talet….

Tillbaka till älskade (jag vet, jag kan vara lite dramatisk ibland… men det känns som han har knuffat till mig i en nyttigare, roligare och faktiskt också mer ekonomisk riktning) Paul. Har sett honom då och då på SvtMorgon då det begav sig med matlagning på fredagsmornarna. Han fick en liksom att förstå VAD maten smakade genom sin beskrivning av råvarorna.

Lägg sen till hans sommarprat förra året, som fick mig att gråta TVÅ gånger:

Och Maträddarna tillsammans med Anne Lundberg
https://www.svtplay.se/matraddarna

Lyssna & Titta och njut <3

Så här är alltså mina rostade grönsaker och hummus till lunchwraps att ta med till jobbet. Infrusna först i portioner via en sån där muffisnpanna i matell (nej, ingen teflon), och sen infrysning i glaskärl (plastlock… men maten var kall då den lades i kärlet). Jag känner mig sååååå hållbar med min nyttiga egenlagade ekologiska och vegetariska mat.

Mer matkärlek till ALLA <3 <3 <3