Ja, det kan man fråga sig…. Själv är jag supeindividualist, som hejar på andra grupper så länge de har något gott i kikar’n. Och det här inlägget handlar om hur vi som individer, men många av oss så att vi blir en indirekt grupp, snällt ber våra livsmedelsbutiker om att sätta dörrar på kylar, och lagar trasiga lock till frysarna. För det är det enda sättet att hantera kyl- och frysförvaring av mat.

Inte har vi väl kylskåpsdörren öppen hemma? Och vem vill inte handla fryst mat i butik som ÄR frusen?

Jag blir alldeles förbluffad över att de som ansvarar för butikens ekonomi/balansräkning inte sköms då de inte har dörrar till kylen, för det är precis så här som på bilden det ska se ut. Maten håller sig fräsch längre, och vi värnar om våra minskade koldioxidutsläpp genom att spara på energi. Det spelar faktiskt ingen roll om butiken har ”gröna” elavtal då de står och spyr ut kyla i butiken. Det är tekniskt och energimässigt mer krävande att kyl än att värma ett utrymme. Plus att det finns hur många butiker som helst som kan vittna om den ekonomiska fördelen med stända kylar.

Over & Out till dig som individuell och trevlig influencer. På butikspersonalen bara, men var snäll när du kräver/påverkar <3