Den första dagen på ALLA mina kurser, oavsett om det är blivande Byggingenjörer, Fastighetsförvaltare eller Driftstekniker som ska utbildas i Hållbarhet, så får de längst bak i sina block skriva ner 2 stycken lätta miljöhänsyn de inte tar idag, 2 stycken för dem omöjliga miljöhänsyn de inte tar idag, och sist men inte minst 2 utmanande/svåra miljöhänsyn de inte tar idag, men skulle kunna ta med lite mental förberedelse.

För mig är det här med årstidsmat en lätt miljöhänsyn jag inte tar idag. Så tack matvarubutiken för den här guiden!! Den borde vara uppe i varje butik, så att vi kan ta denna lätta miljöhänsyn.

Att bli vegetarian har stått på min omöjliga lista, men under de senaste tre åren avancerat till min utmanandelista. Jag ÄR inte vegetarian, men jag är NÄSTANVEGETARIAN idag. Det är inte bara så att jag äter väldigt lite -och uppskattat- kött, utan jag verkligen tycker det är superkul, och väldigt mycket godare att laga vegetarisk mat.

Underskatta inte det där med mental inventering, det får saker och ting att framstå i en helt annan dager. Det var inte bättre förr….