Få saker är så väl spenderad tid som ute i naturen, även om naturen i det här fallet… är en höstig Österlenstrand. Solen skiner och jag bara återhämtar mig som bara den. Och det är fantastiskt att se att det är så lite ilandflutet skräp. Bara DET är livskvalitet för mig. Och säkert för fler än jag.

Man ska inte plocka med sig stenar, jag vet. Och de är ändå finast på stranden 🙂

Jag blir nästan lika skönt väderbiten som efter en tur på långfärdsskidor. Nästan…

Det bästa med att hitta det här lilla skräpet, är att jag kan plocka upp det. Och ta med mig det till Polis-Syvab i Bunkeflo på vägen hem.

Här får jag inte ta några bilder. De har satt upp kameror på anläggning eftersom deras personal blivit utsatt för hot. Kan ni tänka er… de hotar alltså personalen här som om… de vore poliser. Oooops… de är ju poliser. Bildpoliser. Man ska givetvis INTE hota någon, verkligen ingen!! Men då jag förklarar varför jag tagit bilden så tvingar de mig radera. Jag raderade, men bara en 🙂

Så håll till godo med resten 🙂

Kemiska blandningar är ALLTID klassat som miljöfarligt avfall, det vet alla mina fd studerande. Och det är så skönt att kunna leva som man lär från gång till annan.

Glödlampor innehåller skadligt bly, som inte skall cirkuleras i kretsloppet då det bl a ger kognitiv nedsättning hos barn, samt har negativ påverkan på våra immunförsvar.

Plasten kunde sorteras i vår o-Polisiga brf som har föredömliga möjligheter till sortering direkt utanför porten. Heja Brf Dristigheten.

Plättlätt att göra rätt.

Å när man gör det bästa av sitiuationen, då är vinsten än större.

Mer det bästa av situationen åt alla <3