Ja, verkligen…. de flesta av oss har två/2 händer. De sitter på varsin sida av kroppen på en arm de flesta av oss kan både lyfta och vrida. Och på toaletten så brukar det finnas belysning, för att också många av oss gillar att ha koll på vad som händer därinne då vi stänger dörren. Lägg sen till att manicken man sätter igång det värdefulla ljuset med… sitter i armbågshöjd. Vet inte riktigt varför den hamnade just där som standard? Men det kan ha något med att göra för att underlätta för oss att sätta på ljuset, tända som det heter då man startar en belysningsarmatur.

När vi lämnar rummet så är det onödigt att den värdefulla (jo… den är värdefull…) energin står på utan att göra någon nytta. Det gör mig gaaaaaaalen att folk är så jävla (ja, ni läste rätt!!) nonchalanta och självupptagna att de inte kan avvara en handlyftning för att bryta strömmen, eller släcka som det heter då man slutar tillföra värdefull energi till belysningsarmaturen.

VEM… hoppar över att lära sina barn att resurser är värdefulla? Jag skulle vilja ha ett litet allvarssnack med dig… maila mig är du gullig….