Social Hållbarhet i staden – har vi glömt insidan?

En av de mest givande dragningarna under under årets Almedalsveckan om man är intresserad av, och/eller jobbar med Hållbarhet. Jätteintressant, intresserad, engagerad, erfaren och kunnig panel. Inget ytligt innehållslöst oanknutet prat, som det har varit ett par år när det kommer till Social Hållbarhet. Här är det konkret Real Deal. Långsiktig lönsamhet så klart!! Och alltid med affären i fokus 🙂

Hur många av oss tänker på att flera städers tågstationer är den enda byggnad som är öppen nästan hela, eller tom hela dygnet? Och att dessa därför blir en uppehållsplats för vissa som inte har någon annanstans att ta vägen. Här gäller det att ha hjärtat på rätta stället då man förvaltar.

Tack Camilla Gyllenstrand från Liljewall Arkitekter, Catarina Ekberg från ICA Fastigheter och Paul van Doninck från Jernhusen!! Och det är märkvärdigt hur konstruktiva och drivna vissa fastighetsbolag -och de de samarbetar med- är när det kommer till att aktivt vara med och konstruktivt samhällsutveckla.
Jag är så glad och tacksam över att få vara med och utbilda Fastighetsförvaltare och Driftstekniker till en fantastisk bransch!!