Oj oj oj… nu kommer vĂ€rsta krutdurken, eller… vinstkedjan 🙂

Ja, jag Ă€r ju ett stort fan av att stava ut alla vinnare i skeendekedjorna. SĂ„ jag bröjar med att vi sitter för mycket per dag. MĂ„nga av oss sitter faktiskt 7-10 timmar per dygn. Det rĂ€cker med den faktan för att ni ska fatta var vi börjar… pĂ„ den mindre vinnaraktiga delen av linan.

Det hĂ€r Ă€r en fantastisk granne och vĂ€n jag har, Malin. Vi Ă€r SÅ gulliga dĂ„ vi bollar tennis… dĂ„ vi bara Ă€r sĂ„ nöjda att hĂ„lla igĂ„ng bollen. Tror det pĂ„ modernt sprĂ„k kallas för rörelseglĂ€dje.

Vi spelar sĂ„ fort vi kan fĂ„ ihop vĂ„ra scheman som i övrigt Ă€r ganska sĂ„ knökade, precis som alla andras. Inte bara fĂ„r vi umgĂ„s, vi fĂ„r sĂ„ kallad kvalitetstid ihop, för vi gillar att hĂ€nga…

DĂ„ vi hĂ€nger sĂ„ hĂ€nder det att vi pratar… och dĂ„ Ă€r det en fördel att befinna sig i en tennishall som Ă€r byggd pĂ„ ett sĂ„nt vis att man faktiskt just HÖR vad den pĂ„ andra sidan planen sĂ€ger. SĂ€rskilt om det Ă€r nĂ„got i stil med “vad duktiga vi Ă€r”. Det innebĂ€r oftast att vi hĂ„llit igĂ„ng bollen lĂ€nge. Det spelar ingen roll om vi fĂ„tt jaga den utanför linjerna, det Ă€r bara vĂ„r kondition och vilja att jaga boll som Ă€r vĂ„ra begrĂ€nsningar.

Vi har spelat i hall i Saltsjöbaden, Orminge, Malmö, Enskede och Gustavsberg. Utomhus i KummelnĂ€s och AlingsĂ„s 🙂
Den ÖVERLÄGSET bĂ€sta hallen, utan konkurrens Ă€r den i Gustavsberg. För den Ă€r byggd med fetaste limtrĂ€balkarna, trĂ€tak, och till och med akustikplattor av trĂ€ullcement. I en sĂ„n miljö dĂ€mpas ljuden istĂ€llet för att fara runt precis överallt. DETTA Ă€r en fantastisk hĂ„llbarhetsparameter som frĂ€mjar god inomhusmiljö. En som klarar att buffra fukt, och dĂ€rmed höja RF -relativ fuktighet- vintertid och ha en ljuddĂ€mpande effekt.

Bara för att visa lite skillnad pĂ„ inomhusmiljö…. sĂ„ kommer nĂ„gra av de andra hallarna vi spelat i och haft rörelseglĂ€dje, men inte den sociala aspekten uppfylld, för man hör nĂ€mligen inte ett jota dĂ„ det Ă€r metallbalkar och plĂ„t som invĂ€ndiga material.

Denna nedan Àr jÀkligt snygg, och banan Àr kalas, men katastrofakustik. Verkligen katastrof.

Ren, frÀsch och trevliga banor. Men svÄr att höra i.